Walking dinners

Amuse glaasje met garnaaltjes in likeurdressing, forel en zalm roosje gegarneerd met caviart & takje citroenthijm

Walking dinner

Verwen uw gasten met een gebalanceerde aaneenschakeling van kleine gerechtjes. Deze culinaire hoogstandjes worden geserveerd in gemiddeld  6-10 gangen verspreid over gemiddeld 2 uur.
Het fijne van een walking dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats, maar alle tijd hebben voor informele contacten.

Alle gerechtjes worden gepresenteerd en rondgebracht op kleine bordjes, amuselepels, prikkertjes of glaasjes.
Indien uw gezelschap dit waardeert, geeft de bediening graag uitleg over de bereidingswijze en de ingrediënten van het gerechtje. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes van een walking dinner op elkaar afgestemd en ter plaatse bereid door onze chef in uw keuken.
Na afloop maken wij  uw keuken uiterdaard weer helemaal schoon.

Amuse glaasjes ossenhaas carpaccio op een bedje van rucola op smaak gebracht met balsamico, pijnboompitjes,truffeldressing & Reypenaer kaas

Prijsvoorbeelden:

50 personen 6 gerechten vanaf 19,75 p.p.
20 personen 10 gerechten vanaf 31,50 p.p.
50 personen 10 gerechten vanaf 27,50 .

Keukens:
Spaans (tapas) walking dinner va. 35,- p.p.
Grieks walking dinner va. 33,75 p.p.
Italiaans walking dinner va. 37,50 p.p.
Amerikaans georiënteerd walking dinner va. 31,50 p.p.
Frans walking dinner va. 37,50 p.p.
Fusion Japans & Indisch va. 36,50 p.p.

Neem hier contact op voor een vrijblijvende offerte of bel 071-2407094 voor meer informatie.

Menu suggesties

  • Menu 1
  • Menu 2
  • Menu 3

Carpaccio:
In glaasje geserveerd, dun gesneden ossenhaas carpaccio, rucola, dressing, balsamico pareltjes, pijnboompitjes, Reypenaer kaas
Truffelzwam:
Oesterzwam & beukenzwam met truffelmarinade in pasteibakjes op bordje.
Vis trio:
Garnaaltjes in liquor 43 dressing, gerookt zalmroosje en forel met citroenthijm in glaasje
Caprese :
Glaasje met echte buffelmozzarella, verse pesto en sud'n sol tomaatjes
Camembert:
Gebakken mini camembert op mesclun salade
Spoom:
Een frisse onderbreking om voorgaande gangen te helpen verteren, feestelijk geserveerd in cocktailglas
Grote gamba's
Gemarineerde gamba's op een bedje van gegrilde groenten
Diamanthaas:
Getrancheerde Ierse diamanthaas, rode wijnsaus, verse aardappelpuree & groentenrozet op bordje
Bavarois:
Glaasje verse frambozen bavarois
Seizoensfruit
Seizoensfruit met geslagen room

vanaf 20 pers.  31,50 p.p.

vanaf 50 pers. 27,50 p.p.

Met verse roomkaas gevulde licht pittige peper aan prikker in bamboebootje

Glaasje zalmzijde tartaar van het mes met limoen dressing

Glaasje Black Angus carpaccio, rucola,balsamico dressing, pijnboompitjes & Reypenaer

Grote Gamba's aan stok geserveerd vanaf plankjes

Spoom: Limoncello, sorbetijs en prosecco

Gebakken brie de meau omwikkeld met ambachtelijk gerookte buikspek op meslun sla

Stukje gegrilde zeewolf met limoensaus en aardappelgratinee

Getrancheerde ossenhaas met een grove stroganoff saus vanoa. paprika &oesterzwam

Chocolade vormpje gevuld met vers gespoten liqor 43 banketbakkersoom op bordje

Glaasje gesauteerde peer met mascarpone room

vanaf 20 pers. 38,50 p.p.

vanaf 50 pers. 34,50 p.p.

Eetbare amuse lepel
met hollandse garnaaltjes en rivierkreeftje
Gerookte eend
Glaasje gerookte eendeborstfilet met Grandmarnier chutney
Truffel tartaar
Glaasje steaktartaar van het mes met truffel olie en kappertjes
Courgette
Bordje met geitenkaasroom gevulde gegrilde courgette rolletjes
Spoom
Cremant Bourgogne, creme de cassis en roodfruit-sorbetijs uit eigen keuken
Coquille
Gegrilde oquille met streepje dressing en gepoft tomaatje op bordje.
Quiche
Mini bladerdeeg quiche met mascarpone, ambachtelijk gerookte procureur & pecannoot
Ossenhaas
Ierse ossehaas, verse peper roomsaus,vergezeld van rozemarijn krieltjes en vergeten groenten.
Tia Misu
luchtige variant op tiramisu met Tia Maria in glaasje
Kaasjes
Klein klaas plankje met glaasje oude port

vanaf 20 pers. 40,75 p.p.
vanaf 50 pers. 36,75 p.p.