Buffetten

Voor bestellingen en offerte aanvragen kunt u gebruik maken van het contact formulier, email of telefoon 0712407094

Dagverse smaakvolle buffetten geheel verzorgd of alleen bezorgd. U kunt deze buffetten naar wens en budget laten samenstellen. Bijvoorbeeld door het toevoegen of weglaten van gerechten. Wij koken o.a. Mediterraans, westers, Aziatisch, vegetarisch, veganistisch & op aanvraag glutenvrij.

Onderstaande buffetsuggesties worden warm aangeleverd en voor u uitgestald, incl. chafing dishes met branders (branden 2 uur) en de koude gerechten in een HACCP goedgekeurde thermobox met koelelementen. Aansluitend of de volgende dag worden de spullen op afspraak vuil retour genomen.

Buffet suggesties

  • Hapjes buffet
  • Quiche buffet
  • Tapas buffet
  • Mediterraans buffet

Mini oven broodjes
Ambachtelijke kruidenboter
Glaasjes vistrio: garnaaltjes, paling &  gerookte zalm
Glaasjes Ossenhaas Carpaccio
Glaasjes salade caprese met echte buffelmozzarella
Gemengde salade met  toppings en 2 soorten dressing
Malse kippendijtjes gestoofd in witte wijn en verse tuinkruiden
Grote gemarineerde gamba’s op bedje van gegrilde groenten
Varkenshaas brochettes in bospaddenstoelen roomsaus
Gegratineerde aardappeltaartjes
Tiamisu glaasje: een variant op tiramisu met Tia Maria

75-125 pers. 17,50 p.p.
35- 70  pers. 20,-   p.p.
15- 30  pers. 23,75 p.p.
 8- 14   pers. 27,50 p.p.

Quiche Loiraine naar origineel Frans recept
Quiche broccoli, pesto & zalm met bladerdeegbodem
Quiche geitenkaas, spinazie & pecannoot met bladerdeegbodem
Toscaanse tomatensalade
Gemengde meslunsalade
Salade toppings: o.a. cherry tomaatpartjes, avocado, geroosterde pitten melange
Salade dressings: Wasabi, Thousand islands, Balsamico dressing

Fris dessert glaasje met limoen & verse frambozen bavarois

75-125 pers. 18,50 p.p.
 35-70  pers. 21,- p.p.
 15-30  pers. 24,75 p.p.
   8-14   pers. 29,50 p.p.

Vers gebakken mediterraanse broodjes
Kruidenboter
Aïoli, tapenade & olijfolie
Bamboebootjes met serranoham & manchego
Prikkers gemarineerde paddenstoel met olijf & chorizo
Tapa dun gesneden malse entrecote met wasabi-aïoli
Tapa tortilla española met chorizo
Avocado salade
Kokkels met verse tuinkruiden knoflook
Albondigas gekruide gehaktballetjes in licht pittige tomatensalsa
Gevulde paprika's
Gamba’s al Pil Pil : garnalen in pepertjes olie
Gebakken aardappel partjes
Glaasje Liquor 43 dessert

75-125 pers. 19,75 p.p.
35-  70 pers. 22,75 p.p.
15-  30  pers. 26,75 p.p.
 8-   14   pers. 31,50 p.p.

Mediterraans buffet

Mediterraanse ovenbroodjes
Knoflookkruidenboter
Aïoli, verse tapenade en rode pesto
Olijvenpalet van verschillende smaken olijf
Pasta salade met verse pesto, pecannoot en rucola
Mesclunsalade
Pomedori tomaten salade met feta, olijf & basilicum
Chorizo, procureur & groenten stoofschotel
Kippendij uit de oven langzaam gegaard in tuinkruiden en witte wijn
Gevulde paprika's van de grill
Gebakken rozemarijn aardappeltjes
Tiramisu glaasjes

75-125 pers.16,75 p.p.
35- 70 pers. 19,50 p.p.
15- 30  pers. 22,25 p.p.
 8-  14  pers. 24,75 p.p.

  • Stampot Buffet
  • Stoofpotten buffet
  • Klassiek buffet

Ambachtelijke stampotten gegarneerd met spekjes, uien en gebakken beukenzwammetjes
Boerenkoolstamppot met 1/3  slagers rookworst
Hutspot met stukje speklap
Zuurkoolstamppot met slagers gehaktbal en jus

(ook te bestellen met zomerstamppotten)

75-125 pers. 10,-   p.p.
35- 70  pers. 12,50 p.p.
15- 30  pers. 14,25 p.p.
 8-  14   pers. 20,-   p.p.

Stoofpot buffet

Boerenbrood met knoflookboter, olijfolie, grove peper&zout
Texels lam, vergeten groenten & roseval aardappeltjes langzaam gegaard in donkerbier
Boeuf bourguignon, klassiek wijnstoof gerecht
Vis stoofpot, met vis en schaaldieren in een romige saus
Wintergroenten oven schotel
Grove puree van aardappel en knolselderij
Zaden & pitten rijst
Grand dessert : Diverse kleine dessert gerechtjes
Kaasplankje met vol gerijpte kazen

75-125 pers. 20,75 p.p.
35-  70 pers. 23,75 p.p.
15-  30 pers. 26,75 p.p.
 8-   14  pers. 30,50 p.p.

– Luxe mini broodjes met boter & kruidenboter
– Verse pomedori tomaten creme soep of cantharellensoep
– Hollandse garnalen cocktail met echte whiskeysaus
– Meloen & Coppaham
– Bourgondische huzarensalade uit eigen keuken
– Salade met diverse toppings & dressing
– Varkenshaaspuntjes in oesterzwammen cremesaus
– Boeuf bourgignon, rundvleesgerecht gegaard in wijn
– Vis & zeevruchten stoofpot met rijst
– Groenten rozetten met hollandaise saus
– Bonenrolletjes met spek
– Aardappel gratiné
– Aardappel rozetjes
– Franse kaasproeverij met diverse vruchten chutney’s
– Grand dessert met o.a. mini bavarois, mini petit fours en chocolademousse

75-125 pers. 29,75 p.p.
35- 70 pers. 34,75 p.p.
15- 30  pers. 40,75 p.p.
 8-  14  pers. 47,50 p.p.

  • Vegetarisch buffet
  • Hapjes buffet Vega
  • Sate mix buffet
  • Indische rijsttafel buffet

Boerenbrood met kruidenboter en verse tapenades
Toscaanse tomaten salade
Oosterse salade met bamboescheuten, gemarineerde tofu, paksoi & koriander
Gemengde salade met garnituren apart
Bietendeegwrapjes met gerookte biet & geitenkaas
Gevulde courgette bootjes
Vegetarische kip & vergeten groenten schotel
Quinoa met kikkererwten gerecht
In witte wijn en truffeltapenade gestoofde luxe paddenstoelenmix
Pittige rode linzen wraps
Zaden & pitten rijst
Verse frambozen bavarois glaasjes

75-125 pers. 18,75 p.p.
35- 70 pers. 22,75 p.p.
15-  30 pers. 25,75 p.p.
 8-   14 pers. 29,50 p.p.

Mini oven broodjes
Ambachtelijke kruidenboter
Glaasjes gegrilde courgette & geitenkaas mousse
Glaasjes bieten carpaccio sousvide, pompoenpitjes rucola & dressing
Glaasjes salade caprese met echte buffelmozzarella, sud'n sol tomaatje & basilicum
Gemengde salade met toppings en 2 soorten dressing apart
Vegetarische gemarineerde kipspiesjes in verse peper / knoflook olie
Krokante tempeh op een bedje van gegrilde groenten
Portobello gesmoord in blauwe kaas- roomsaus
Gegratineerde aardappel -spinazie taartjes
Tiamisu glaasje: een variant op tiramisu met Tia Maria

75-125 pers. 19,75 p.p.
35- 70  pers. 23,50 p.p.
15- 30  pers. 26,25 p.p.
 8-  15  pers. 29,75 p.p.

Stokbroodrood met kruidenboter
Varkenshaas saté van de grill
Kippendij saté van de grill
Satésaus
Gemengde salade
Nasi goreng
Komkommer atjar
Gefruite uitjes
Sambal oelek
Sambal du chef
Kroepoek

75-125 pers. 11,50 p.p.
35- 70  pers. 12,75 p.p.
15-  30 pers. 15,-    p.p.
 8-   14 pers. 20,75 p.p.

Met verse boemboes naar grootmoeders recept
Dagin smoor, lang gestoofd rundvlees
Babi Rendang, varkenshaasreepjes in lichtpittige zoete saus
Saté Ayam, kippendij stukjes in satésaus
Sambal goreng boontjes
Cecengeh groente in pittige kokosmelksaus
Dadar jawa pittige omelet reepjes
Gefruite uitjes
Komkommer atjar
Kroepoek & Seroendeng
Witte rijst
Nasi goreng
Mi goreng
Dessertcreatie op basis van spekkoek

75-125 pers. 18,50 p.p.
35-  70 pers. 19,50 p.p.
15-  30 pers. 21,50 p.p.
 8-   14 pers. 23,75 p.p.

Buffetten met 1 pans gerechten 

Eenpans gerechten vanaf 60 personen

Is er niet genoeg tijd om uitgebreid te tafelen, of wilt u zelf de voor of nagerechten maken? Of bent u op zoek naar een vers bereid goedkoop buffet van goede kwaliteit?

Kies dan voor het 1-pans buffet. Warm aangeleverd in chafing dishes (400 gr. p.p.)

  • Nasi goreng kip
  • Kip madras
  • Chili con Carne
  • Mediterraans stoof
  • Stamppot

Nasi goreng met kipstukjes

  60-100 pers. € 6,-    p.p.
100-200 pers. € 5,25 p.p.

Indiaas gekruide kip & groenten in een romige Madras saus met Basmati rijst

  60-100 pers. € 7,25 p.p.
100-200 pers. € 6,50 p.p.

Mexicaanse schotel met rundergehakt, spek, bonen, tomaten, rijst & chilipeper

  60-100 pers. € 6,50 p.p.
100-200 pers. € 5,50 p.p.

Stoofschotel: Chorizo, procureur, grill groenten, aardappel langzaam gegaard in een kruidige saus.

   60-100 pers. € 7,50 p.p.   

 100-200 pers. € 6,95 p.p.

Boerenkoolstamppot met stukjes rookworst

Of

Hutspot met spekreepjes

  60-100 pers. € 6,75 p.p.
100-200 pers. € 5,75 p.p.

Basis buffetten

Hier vindt u buffetten bestaande uit 2 warme gerechten. Deze kunt u naar keuze aanvullen met de aanvullingen die onderaan staan.

Minimaal aantal personen = 20

  • Basis Italiaans
  • Basis saté buffet
  • Basis Portugees buffet
  • Basis Mediterraans

Penne Bolognaise
Fusilli met zalm & pestoroomsaus
75-100 pers.  €  7,25 p.p.
40- 70 pers.   €  8,95 p.p.
20- 40 pers.   € 10,25 p.p.

Kippendij saté (200gr)

Satésaus
Nasi goreng kip

75-100 pers. € 7,75   p.p.
40- 70 pers. €  8,75   p.p.
20- 40 pers.  € 10,25 p.p.

Portugese vis & zeevruchten stoofschotel
met paprika, tomaat en rijst
Chorizo, kippendij & groenten schotel

75-100 pers. € 9,75 p.p.
40-70 pers.  € 11,25 p.p.
20-40 pers. € 13,50 p.p.

Kippendij uit de oven langzaam gegaard in tuinkruiden en witte wijn
Chorizo, procureur & groenten stoofschotel

75-100 pers. € 8,75 p.p.
40-70 pers.   € 10,25 p.p.
20-40 pers.  € 12,25 p.p.

Buffet uitbreidingen

  • Voorgerechten
  • Bijgerechten
  • Nagerechten

Stokbrood met ambachtelijke kruidenboter 1,50 p.p.
Olijvenbreekbrood & molensteenbrood met kruidenboter 2,- p.p.
Ovenbroodjes, kruidenboter, aioli & tapenade 2,75 p.p.
Olijvenbreekbrood, molensteenbrood met kruidenboter, aïoli en verse tapenades 3,50 p.p.
Glaasjes garnalencocktail 3,50 p.p.
Glaasjes Hollandse garnalen cocktail 4,50 p.p.
Glaasjes carpaccio 3,50 p.p.
Glaasjes vistrio garnaal, zalm & forel 3,50 p.p.
Glaasjes meloen met parmaham 3,25 p.p.
Glaasjes buffelmozzarella, basilicum & sud'n sol tomaatjes 3,25 p.p.
Glaasjes vistrio luxe: Hollandse garnaal, zalm & paling 4,75 p.p.
Glaasjes gerookte eendenborst met bloedsinaasappel chutney 4,50 p.p.
Glaasjes steaktartaar van het mes met truffel 4,- p.p.

Erwtensoep naar eigen recept met hamschijf
& plakjes slagersrookworst 4,50 p.p.
Vegetarische pompoensoep
met sojaroom en tuinkruiden 3,50 p.p.
Power pompoensoep met sojaroom,
gember, peper & koriander 3,75 p.p.
Bospaddenstoelen melange-room soep(25cl) 3,50 p.p.
Cantharellen-creme soep 4,25 p.p.
Broccoli- kaas-creme soep 3,25 p.p
Pomedori tomaten crème soep 3,50 p.p.

Groenten:
Tomaten – feta salade 2,25 p.p.
Gemengde salade met 2 soorten dressing 1,75 p.p.
Gemengde mesclun salade met toppings
en dressing apart 2,50 p.p.
Sperzieboontjes met spekrolletjes 2,- p.p.
Gevulde paprika’s (veg.) 3,- p.p.
Oosterse groenten wok 2,50 p.p.
In witte wijn en truffeltapenade
Gestoofde paddenstoelenmix 3,50 p.p.
Vergeten groenten mix 3,50 p.p.
Knoflook sambal 0,50 p.p.
Verse komkommer atjar 1,50 p.p.
Seizoensgroenten ovenschotel 2,75 p.p. 

Gebakken rozemarijn aardappeltjes 2,50 p.p.
Verse aardappelpuree met knolselderij 2,- p.p.
Gegratineerd aardappeltaartje 2,50 p.st.
Noten rijst 1,75 p.p.
Griekse tomatenrijst 2,- p.p.

Tiramisu glaasjes 3,50 p.p.
Tia Misu glaasjes 3,75 p.p.
Otelli IJstaarten buffet 9,75 p.p.
Cheesecake met frambozen coulis 3,75 p.p.
Glaasje verse frambozen bavarois 3,75 p.p.
Glaasje verse aardbeien bavarois 3,75 p.p.
Glaasje chocolademousse duo 3,50
Glaasje Appel/peer kaneel met geslagen room 2,95 p.p.
Glaasje Aardbei met geslagen room 2,75 p.p.
Schaaltje creme brulee 3,75 p.p.

Grand dessert: Cupjes van chocola met mousse, Parijse mini petit fours, puntjes cheesecake,

Kaasplankje, een proeverijtje van mooie kazen 6,- p.p.

UItbreidingen van basis buffetten

Uitbreidingen van basis buffetten:

Nagerechten: